Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Слаш издава първи солов албум  (Прочетена 91 пъти)
apdeik
XtremeBG Приятел
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

« -: 09.04.2010, 09:07:26 »

Той е име в рока, което стои самотно от десетилетия, но едва във вторник китаристът Слаш пусна първия си солов албум.

Наречен просто "Slash", албумът включва 13 оригинални композиции с гост-изпълнители, сред които рокери като Ози Озбърн, Иги Попи и Крис Корнел до по-поп-ориентирани парчета, сред които певицата Фърджи и Адам Левайн от Maroon 5. Първият сингъл, "By The Sword" е с участието на Андрю Стокдейл, вокал на групата Wolfmother. “Стигнах до точката, в която се нуждаех да направя нещо собствено“, заяви по-рано през седмицата Слаш. “Това е едно от малкото неща, които не съм правил в музикалната ми кариера“, допълни той. 44-годишният музикант, който направи име като водещ китарист на Guns N' Roses и пренесе този успех в създадената и с негово участие Velvet Revolver заяви, че е чувствал вдъхновение да направи албума по-скоро за да усъвършенства собствената си кариера, отколкото за да разчита на определена група музиканти. “Помислих си: “Би било забавно да го направя, като поканя различни хора като гости в моя албум като опозиция на самия мен, който се появявам в записите на всички други“, заяви той. Китаристът и феновете му са изненадани от кръстоската от таланти на поп-изпълнители като Фърджи, с която Слаш направи изненадваща поява на неотдавнашен концерт на Black Eyes Peas с изпълнение на версия на песента на Guns N' Roses "Sweet Child O' Mine". Роденият във Великобритания, но живеещ в Лос Анджелис китарист, чието действително име е Саул Хъдзън се справя самостоятелно с написването на повечето от композициите, както и с аранжиментите за албума си, но не определя нито една от песните като свой фаворит. По отношение на другите си проекти, Слаш заявява, че Velvet Revolver ще направи прослушване за нов вокалист и ще се събере след като той приключи 6-месечно световно турне. /Ройтерс

Лос Анджелис / САЩ

Slash - Slash (Canadian Deluxe Edition)2010

* 7cbf5fbf19118c5ec9df660e541d2f63.jpg (24.1 KB, 300x206 - видяно 27 пъти.)
« Последна редакция: 09.04.2010, 09:21:52 от apdeik » Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: