|
Malama
Гост
|
 |
« -: 05.12.2006, 16:42:39 » |
|
Приятели,
Ще се радваме да споделите с нас и музикалните си предпочитания, особено за неща, които бихте искали екипът ни да ви помогне да притежавате. Темата е безкрайна, както е безкраен светът на музиката. Но тя ще звучи около нас винаги, защото какво би бил светът без музика...
|
|
|
|
« Последна редакция: 05.12.2006, 16:44:53 от Cruella De Vil »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
amidala
|
 |
« Отговор #1 -: 14.01.2007, 13:31:56 » |
|
Ок, изглежда аз ще съм първа с музикалните предпочитания. Та така, аз слушам джаз. Преди съм слушала и много други неща (имам предвид само МУЗИКА, не онова, което толкова много се слуша сега и се определя като такава), но отдавна ми остана сърцето по джаза. В тракър, за голяма моя радост, има фенове на джаза и ъплоудъри, които се стараят да качват само добри албуми на невероятни музиканти, при това с не какво да е качество. Едно голямо благодаря на всички за това! Какво още бих искала? Ами...още джаз...никога не ми е достатъчен на мен. Още малко Chet Baker ако може, както и Michael Buble. Повечко бас би било хубаво - Tony Muschamp, Brian Bromberg, разбира се още Милър и Пасториус и така нататък. Още малко бийбоп също. Общо взето това искам аз  Общо взето това харесвам аз. И общо взето за това ми харесва този тракер.
|
|
|
|
|
Активен
|
Army of me
|
|
|
|
|
Даниел Павлов
|
 |
« Отговор #2 -: 14.01.2007, 14:13:23 » |
|
Какво още бих искала? Ами...още джаз...никога не ми е достатъчен на мен. Още малко Chet Baker ако може, както и Michael Buble. Повечко бас би било хубаво - Tony Muschamp, Brian Bromberg, разбира се още Милър и Пасториус и така нататък.
Басист Виктор Утън ще кача албуми,Пастуриус съм качил един а може и още да кача,Милър ще качвам,за другото ще видя какво мога да направя. Поздрави! Ps:Michael Buble намерих дискография 393.20 MB ще я кача като я изтегля
|
|
|
|
« Последна редакция: 14.01.2007, 14:19:31 от skypecom »
|
Активен
|
Бъдещето е наше.
|
|
|
|
|
JerryLee
|
 |
« Отговор #3 -: 14.01.2007, 14:58:25 » |
|
Канех се да пиша за Майкъл Бъбъл... благодаря!  Аз търся няколко песни на Джери Лий Луис, които нямам, въпреки че вече съм горд притежател на 35 албума негови(1100 песни, естествено, някои се повтарят). Та песните са Southern Man, Games People Play, Turn Around, Whole Lotta Twistin' Goin On. Няма значение битрейт - ако ще и 96 да е. Благодаря 
|
|
|
|
|
Активен
|
Rock'n'Roll is here to stay
|
|
|
|
|
amidala
|
 |
« Отговор #4 -: 14.01.2007, 15:10:22 » |
|
Прекрасно! Благодаря за бързата реакция на желанията ми. @JerryLee: Поразрових се из собстената си колекция на Джери, но за съжаление не можах да намеря споменатите от теб песни.
|
|
|
|
|
Активен
|
Army of me
|
|
|
|
|
JerryLee
|
 |
« Отговор #5 -: 14.01.2007, 20:35:27 » |
|
Няма проблеми Кои албуми имаш?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
mutha
|
 |
« Отговор #6 -: 16.01.2007, 14:57:26 » |
|
Майкъл Бублей  Качи му дискографията...супер...най-якия пич.... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Тигърчо е щастлив !
|
|
|
|
|
JerryLee
|
 |
« Отговор #7 -: 11.02.2007, 13:55:26 » |
|
Търся песента на Randy Newman - It's Jungle Out There, която е саундтрак към комедийно-криминалния сериал "Монк". Благодаря!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
samol
Гост
|
 |
« Отговор #8 -: 10.03.2007, 04:03:07 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
mutha
|
 |
« Отговор #9 -: 10.03.2007, 11:38:35 » |
|
Ще те помоля да оформиш малко по-добре своята заявка.В темата се пише не какво искаме, а какво ни харесва (общо взето . . .).Има раздел за заявки А сигурна ли си, че има 34 мин. вариант (филмов) на клипа ? Аз знам само за 9 мин. . . Редакция: Това ли е заглавието на първия клип, който искаш ? Nelly Furtado - Say It Right или това Nelly Furtado Feat Timbaland - Promiscuous
|
|
|
|
« Последна редакция: 10.03.2007, 11:46:58 от mutha »
|
Активен
|
Тигърчо е щастлив !
|
|
|
|
|
parvans
|
 |
« Отговор #10 -: 11.03.2007, 12:35:52 » |
|
Опасявам се да пиша в тази тема, защото все успявам /абсолютно несъзнателно/ да превърна споделените си емоции от някой изпълнител в буквална заявка - нещо на което още нямам право!  Тази сутрин слушах отново изпълнения на Lee Ritenour /имам два негови албума - Rit"s House и Overtime, които скъсвам от въртене/ и си дадох сметка, че този човек направо ти имплантира музикалните си послания в сърцето. Невероятен китарист, който обаче е посветил виртуозното владение на китарата не на външната изява на технически умения, а на това да те "вземе" със себе си и да те поведе към прекрасния свят на емоциите и настроенията си, които /някак неусетно/ се превръщат в твои собствени.....
|
|
|
|
« Последна редакция: 11.03.2007, 12:40:11 от parvans »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
kitkata
Гост
|
 |
« Отговор #11 -: 14.03.2007, 20:15:41 » |
|
::)драго ми е деца 4е ви има само 6те ви изброя нещата които търся:.......група екстрийм;..тесла;...том петти;.....ръш;....лед цепелин;....дезире;....терънс трент д'арби;''елла фитджералд(ако може с текстове ) понеже посещавам караоки ......а сега благодаря предварително и обещавам да се опитам да ви предоставя част от моята колекция музика 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
JerryLee
|
 |
« Отговор #12 -: 14.03.2007, 21:15:10 » |
|
Благодарение на един приятел рокер, ей сега ще ти кача 4 албума на Тесла - наистина страхотна група!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
JerryLee
|
 |
« Отговор #13 -: 14.03.2007, 22:23:32 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
tzvetapopova
Гост
|
 |
« Отговор #14 -: 01.05.2007, 01:16:07 » |
|
Здравейте! Искам да помоля, ако имате саундтрака от филма " Божестени тела" да ми дадете линк или каквото и да е било инфо.Благодаря предварително!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|